ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΒΡΥΟΤΟΠΟ!!!

Αμεση ήταν η ενεργοποίηση του τεχνικού στον οποίο ανέθεσε ο δήμος Τυρνάβου την τοποθέτηση δύο νέων ρολογιών στον Αμπελώνα και στο Βρυότοπο, αφού αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαδικασίας ο συγκεκριμένος επαγγελματίας προχώρησε στην τοποθέτηση των δύο ρολογιών

συνολικού κόστους 4.464 €, που ήδη από την Τρίτη λειτουργούν κανονικά, προκαλώντας αίσθημα ικανοποίησης σε όλους εκείνους που τα τελευταία χρόνια για επισκευή ρολογιού άκουγαν και επισκευασμένα ρολόγια δεν έβλεπαν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με αφορμή την τοποθέτηση του ρολογιού στον Αμπελώνα ο γιος του Θέμη Στρεκούρα, Βασίλης Στρεκούρας που είχε εκφράσει δημόσια παράπονο για την εικόνα του ρολογιού εξέδωσε σχετικό ευχαριστήριο στο οποίο αναφέρει τα εξής:

Το ρολόι της πόλης του Αμπελώνα επαναλειτουργεί. Ευχαριστούμε την δημοτική αρχή του Δήμου Τυρνάβου για την επιμονή και υπομονή που υπέδειξε για την επαναλειτουργία του Ρολογιού της πόλης μας. Τα εύσημα και τα συγχαρητήρια ανήκουν φυσικά μεταξύ άλλων και στον πρώην αντιδήμαρχο Κώστα Χρυσοβέργη, ο οποίος με τις συνεχείς του προσπάθειες κατάφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απομένει ένα ακόμη βήμα που είναι ο φωτισμός του ρολογιού το οποίο αποτελεί και το έμβλημα του Αμπελώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ