ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ!!!

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (20:30) στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ… αναβάλλεται!

Αυτό αποφάσισε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σε έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε στα γραφεία της ΓΓΑ!

Και αυτό γιατί δύο 24ωρα πριν από τον μεγάλο αγώνα και ενώ ήδη οι δύο φιναλίστ έχουν μοιράσει τα εισιτήρια στους οπαδούς τους και βρίσκονται στην πόλη της Μαγνησίας, υπάρχουν ακόμη πολλές εκκρεμότητες αναφορικά με την ετοιμότητα και την ασφάλεια του σταδίου!

Όπως τόνιζε η πλευρά του υφυπουργείου Αθλητισμού λίγο μετά τα μεσάνυχτα: «ο υφυπουργός βρίσκεται σε σύσκεψη στο γραφείο του με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ι. Συναδινό και τους άμεσους συνεργάτες του εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο αναβολής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Υφυπουργός πέρα από τη γνώμη δύο στενών συνεργατών του, μέτρησε και τις προτάσεις όλων τους εμπλεκόμενων (φιναλίστ, ΕΠΟ, Δήμο Βόλου) και αποφάσισε ότι δεν πρέπει να παρθεί το παραμικρό ρίσκο για τη σωματική ακεραιότητα των θεατών.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχόλησε τους αρμόδιους φορείς ήταν τα μη αριθμημένα εισιτήρια που έχουν τυπωθεί, κάτι που είναι ξεκάθαρα αντίθετο με το νόμο, ενώ στο γήπεδο δεν υπάρχει καν σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί και σε άλλα ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί σχετικά με τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Η ανακοίνωση που αναμένεται από τη ΓΓΑ θα αναφέρει πως ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό δεν θα διεξαχθεί στην προκαθορισμένη ημερομηνία του, αλλά σε νέα που θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες, επιβεβαιώνοντας το ακραίο αυτό σενάριο που κυκλοφόρησε από το πρωί της Τετάρτης…

in.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ