ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ

Ερώτηση ΛΑΣΥ για το Κουτσόχερο

Σε μίνι-συζήτηση με 3λεπτες τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων εξελίχθηκαν ερωτήσεις της αντιπολίτευσης για το θέμα των συμβασιούχων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, μετά και από δημοσιεύματα που μιλούσαν για απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου

που τους καλούσε σε επιστροφή χρημάτων τα όποια πληρώθηκαν για τις υπηρεσίες τους!

«Πρόκειται για διαρροές που έγιναν νύχτα από… πρόθυμους που έσπευσαν να δημιουργήσουν θέμα, καθώς δεν υπάρχει δημοσιοποίηση οποιασδήποτε επίσημης απόφασης από την πλευρά του Ελεγκτικού», τόνισε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση του δημάρχου υπάρχει άμεση νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών ώστε κανένας να μην μείνει απλήρωτος.

«Τα πολιτικά παιχνίδια στο τέλος θα αποβούν σε βάρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι χρειαζόμαστε προσωπικό με μόνιμη δουλειά», κατέληξε ο κ. Καλογιάννης.

Το θέμα θα τεθεί εκ νέου σε συζήτηση σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ για άμεση παρέμβαση στις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΛ προκειμένου να εξετασθεί η ποιότητα νερού στον καταυλισμό του Κουτσόχερου δεσμεύτηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, κατόπιν σχετικής ερώτησης του επικεφαλής της ΛΑΣΥ Π. Κρίκη.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ