Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ για τα νέα μέτρα 

Μία ολόκληρη βδομάδα χρειάστηκε η  Νομαρχιακή Οργάνωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για να αξιολογήσει τη νέα συμφωνία, δηλαδή το 4ο μνημόνιο της κυβέρνησης τους!

Τα συμπεράσματα; Διθυραμβικά… Εκφράσεις εντυπωσιασμού πλην όμως κενές ουσίας: “Μηδενικό δημοσιονομικό κόστος”, “θετικά αντίμετρα”, “μεγάλες θεσμικές τομές”.

Τι φανερώνει αλήθεια αυτή η απέλπιδα προσπάθεια παραποίησης της σκληρής πραγματικότητας και της παταγώδους αποτυχίας του Αλέξη Τσίπρα στις διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση; Απύθμενο θράσος; Πολιτική αναλγησία; Προσκόλληση στην εξουσία; Λίγο ενδιαφέρει την ελληνική κοινωνία η οποία θα κληθεί για ακόμα μία φορά να υποστεί νέα δυσβάσταχτα και άδικα μέτρα. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι: Πρόσθετα μέτρα 3,8 δις € ήτοι 2 % επί του Α.Ε.Π. για το 2019 και μετά. Αντί για 12 δις € παροχές, νέα μέτρα 12,5 δις €. Νέα μείωση συντάξεων, νέα μείωση αφορολόγητου, νέα αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών ορισμένα ενδεικτικά μα τόσο χαρακτηριστικά παραδείγματα της ανικανότητας, της ιδεοληψίας και του φθηνού λαϊκισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Είναι εν ολίγοις το βαρύτατο τίμημα της προσωπικής αναξιοπιστίας του Αλέξη Τσίπρα.

Κύριοι του Σύριζα Λάρισας, αντί να προσπαθείτε με προκλητικότατο τρόπο να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, θα μπορούσατε να ζητήσετε μία συγνώμη από τους συμπολίτες μας που τους εμπαίζατε προεκλογικά ότι θα σκίσετε εν μία νυκτί τα Μνημόνια, σας συμβουλεύουμε για να γλυτώσετε τον περαιτέρω εξευτελισμό, απλά να σιωπάτε! Για εσάς πλέον, η σιωπή είναι χρυσός.

Ως ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εκφράζουμε για ακόμα μία φορά την πλήρη αντίθεση μας με την συμφωνία-έκτρωμα που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δηλώνουμε μάλιστα ξεκάθαρα πως δεν θα ψηφίσουμε κανένα νέο μέτρο. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ προτείνει μία νέα συμφωνία, μία συμφωνία αλήθειας! Μια προοπτική άμεσης και ασφαλούς επαναφοράς της Πατρίδας μας στον δρόμο της ομαλότητας, της λογικής, της ανάπτυξης, της ευημερίας. Μια προοπτική η οποία αγγίζει και κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερους συμπολίτες μας! Μία προοπτική που έχει καταστήσει στη συνείδηση του κάθε Έλληνα ως μόνη λύση την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και η οποία θα την αναδείξει σε ξεκάθαρα πρώτη δύναμη στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές διεξαχθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ