14 ΜΑΙΟΥ 2017 ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ- 15 ΜΑΙΟΥ 2017 ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας και του Τομέα Γυναικείων Θεμάτων για τις δύο γιορτές που η μία συμπληρώνει την άλλη

Καθώς η οικονομική κρίση αγγίζει πλέον σχεδόν κάθε σπιτικό και πολλοί άνθρωποι παλεύουν με τα βασικά υλικά αγαθά για την επιβίωσή τους, ο θεσμός της οικογένειας είναι αναμφίβολα το πιο ζωντανό κοινωνικό κύτταρο.

Είναι κατεξοχήν ιερός και χρήσιμος, αφού η οικογένεια και η ζωή μέσα σε αυτήν (όταν βέβαια είναι αρμονική) προσφέρει αμέτρητα αγαθά και ωφέλειες στον άνθρωπο.

Προσφέρει στην κοινωνία σωστά και χρήσιμα άτομα. Προσφέρει στο ίδιο το άτομο ασφάλεια, γαλήνη, αγάπη, κατανόηση, δικαιώματα, υποχρεώσεις και πολλά άλλα.

ΜΑΝΑ-ΜΗΤΕΡΑ-ΜΑΜΑ. Τρεις λέξεις που κλείνουν μέσα τους ομορφιά, τρυφερότητα και αγάπη. Η πιο σημαντική παρουσία στη ζωή του ανθρώπου. Μια ύπαρξη γλυκιά και ανιδιοτελής. Είναι εκεί όταν την χρειαζόμαστε, πρόθυμη να μας ακούσει και να μας δώσει τις συμβουλές της, την φροντίδα της, την αγκαλιά της. Να μας θρέψει και να μας ηρεμήσει, να διώξει μαγικά τον φόβο και τον πόνο μας. Ένας ανυπέρβλητος δεσμός που υμνήθηκε όσο κανένας άλλος. Πηγή έμπνευσης χιλιάδων καλλιτεχνών.

Γιορτή της μητέρας, μια ευκαιρία να εκφράσουμε στη γυναίκα που μας έδωσε τη ζωή και μας φρόντισε, την αγάπη και τον σεβασμό μας. Λίγα λουλούδια, ένα χαμόγελο, ένα φιλί και ένα απλό ευχαριστώ, μπορεί να είναι λίγα για να χωρέσουν την ευγνωμοσύνη μας για όλα όσα μας προσφέρει. Είναι όμως αρκετά για να την κάνουν ευτυχισμένη! Άλλωστε δεν είναι τυχαία η φράση “ΟΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΑΝΑ”.

Η Νέα Δημοκρατία με την ευαισθητοποίηση και τις δράσεις της, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται κοντά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε οικογένεια. Την στηρίζει, την ακούει, την βοηθάει.

Τιμά την γυναίκα μάνα, σέβεται τις αξίες και τις αρχές.

Άλλωστε, όπως είπε και ο αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, η στήριξη της οικογένειας είναι η πρώτη του προτεραιότητα. Είναι το προσωπικό του στοίχημα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ