ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ ΤΡΕΝΟΥ

Την απώλεια του Λαρισαίου σιδηροδρομικού υπαλλήλου Αριστείδη Καλαμπαλίκη που ήταν προϊστάμενος καμπίνας επιβατών στη μοιραία αμαξοστοιχία που εκτροχιάστηκε το Σάββατο στο Αδενδρο Θεσσαλονίκης, θρηνούν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στη Λάρισα αλλά και τον τόπο καταγωγής του, τα Φάρσαλα.

Ο άτυχος σιδηροδρομικός ήταν ένας εκ των τραυματιών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, ο οποίος υπέκυψε το πρωί στα τραύματά του παρά τη μάχη των γιατρών του νοσοκομείου Παπανικολάου, όπου νοσηλεύθηκε.

Ο  Αριστείδης Καλαμπαλίκης ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Συγκλονισμένος από το τραγικό δυστύχημα φίλος και συνάδελφος του προϊστάμενου της αμαξοστοιχίας αποχαιρετά τον άτυχο Αριστείδη Καλαμπαλίκη μέσω του λογαριασμού του στο Facebook αναρτώντας μία φωτογραφία του και γράφοντας το παρακάτω μήνυμα:

«Ένας φίλος και Συνάδελφος έφυγε πριν από λίγο. Ο Αριστείδης ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ  Προϊστάμενος  Αμαξ/χιων θύμα του χθεσινού τραγικού Συμβάντος στο Αδενδρον Δυστυχώς υπέκυψε στα πολυτραύματά του..Καλό σου ταξίδι ΆΡΗ. .Εδώ κάτω εμείς που μείναμε οφείλουμε να ουρλιάξουμε και να φωνάξουμε ότι δεν είμαστε Αριθμοί ότι δεν μας αντιμετωπίζουν ως Πρέπει ή εργοδοσία και οι κυβερνήσεις ότι Φίλε Άρη και Μάνθο δεν επιστρέψατε ποτέ από την δουλειά σας στην  οικογένεια σας ότι δεν καταφέρατε να πάρετε Μεροκάματο Γιατί;

Τώρα πρέπει να μπουν όλα επί τάπητος. .Αιώνια σας ή μνήμη».

Να σημειωθεί ότι νεκροί στη χθεσινή τραγωδία είναι ο 46χρονος μηχανοδηγός, Ματθαίος Καλόπουλος ο οποίος έχασε τη ζωή του ακαριαία από τη σφοδρή σύγκρουση και ο Δημήτρης Μικρόπουλος γιατρός επιμελητής Α Γενικής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής και είχε εκλεχθεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό των ΑΝΕΛ στη Χαλκιδική. .

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: F/B

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ