ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

“Η σημερινή νίκη της ιστορικής ομάδας του Απόλλωνα και η άνοδος στην Football League, σκόρπισε χαρά και συγκίνηση, όχι μόνο στην συνοικία της Φιλιππούπολης, αλλά στους φίλους του ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την πόλη.
Η κατάκτηση της κορυφής και η επιτυχία της ανόδου ήρθαν ως αποτέλεσμα της σκληρής και επίπονης δουλειάς, όλων των ανθρώπων του Απόλλωνα, ενώ για άλλη μια φορά καταδεικνύουν το επίπεδο των σχέσεων της πόλης μας με το ποδόσφαιρο.
Συγχαίρω θερμά τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την φετινή τους πορεία και την άνοδο στην Football League”.

Η ΠΑ ΑΕΛ

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ τονίζονται τα παρακάτω:

“Σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα στελέχη, το προπονητικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί μας, εκφράζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια τους στον ιστορικό Απόλλωνα Λάρισας, που στέφθηκε πρωταθλητής και επανήλθε στη Football League μετά από μισό και πλέον αιώνα.

Είμαστε πεπεισμένοι, ότι και στις επαγγελματικές κατηγορίες το αδελφό σωματείο μας θα συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων, που όλους μας έχει εντυπωσιάσει.

Είστε άξιοι πρωταθλητές, είστε άξια τέκνα της ποδοσφαιρομάνας Λάρισας!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ