ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Με νέα συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες και συνταξιούχοι αντέδρασαν στην ψήφιση των νέων μέτρων, μετά και την ολοκλήρωση της σχετικής συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής.

Με κεντρικό σύνθημα «να πάρουν πίσω τα αντεργατικά μέτρα» δεκάδες Λαρισαίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας πλαισιώνοντας τη σχετική συγκέντρωση, ενώ στην κεντρική του ομιλία το μέλος της διοίκησης του ΕΚΛ Γιώργος Τσούγκρας κάλεσε για μια ακόμη φορά σε αγώνα και συσπείρωση στα σωματεία.

«Το παραμύθι τους κάθε φορά, ότι θέλουν να σώσουν τη χώρα δεν το πιστεύει πλέον κανείς.  Τώρα πλέον όλοι μας γνωρίζουμε ότι, όταν μιλάνε για χώρα ή πατρίδα, εννοούν  τα κέρδη των τραπεζών, των  βιομηχάνων  και των πολυεθνικών, που θέλουν να σώσουν, εξαθλιώνοντας  χωρίς έλεος, εδώ και δέκα χρόνια και χωρίς ημερομηνία λήξης , την εργατική τάξη, τους συνταξιούχους και όλα τα εργαζόμενα λαϊκά στρώματα!», κατέληξε ο κ. Τσούγκρας, ενώ ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ