ΥΠΟΜΟΝΗ… ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2029

ΓΡΑΦΕΙ Ο Χρήστος Τσιόπας, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας δήμου Τυρνάβου

Ο κ. Ροντούλης  στην αγωνιώδη προσπάθειά που κάνει με σκοπό  να σώσει την υποψηφιότητά του στις επόμενες δημοτικές εκλογές, αναφέρεται συνεχώς σε όλους και για όλα. Έτσι για άλλη μια φορά βρέθηκα στο στόχαστρο και ως συνήθως τα λεγόμενά του στηρίζονται σε μια μεγάλη ανακρίβεια.

Αναφερόμενος λοιπόν σε εμένα, με κατηγορεί, πως δεν αιτήθηκα χρηματοδότηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη λειτουργία καταφύγιου αδέσποτων ζώων στα πλαίσια της με υπ’ αριθ.  2202/75660 υπουργικής απόφασης.

Σας ενημερώνω λοιπόν, πως  όχι μόνο ο Δήμος αιτήθηκε τη χρηματοδότηση  αυτή, αλλά και  σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 13 Δεκεμβρίου 2016, με αριθ.   3736/133702  καθορίσθηκε  με το ποσό 3.902,55 €. Το ποσό αυτό δίνεται, για δαπάνες που έκανε ο Δήμος σε δράσεις «βελτίωσης καταφυγίων και ενεργειών διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς». Το δε έγγραφο της απόφασης μπορεί ο καθένας να το διαβάσει είτε στο σύστημα Διαύγεια, είτε να το ζητήσει από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Εάν κατά κάποιο τρόπο υπονοεί πως δεν κάναμε ενέργειες για κατασκευή καταφυγίου  που θα χρηματοδοτούνταν με βάση την παραπάνω απόφαση, θα  έλεγα πως δεν πρόσεξε την ουσία (παρά του ότι διετέλεσε παρκαρισμένος υπουργός για ένα μικρό χρονικό διάστημα) πως τέτοιες δαπάνες δεν ήταν επιλέξιμες από την υπουργική απόφαση.     Τι σημασία έχει όμως η ουσία . Επέλεξε για άλλη μια φορά να κάνει θόρυβο.

Είναι γνωστό  πως ο πολιτικός αμοραλισμός  είναι επικίνδυνος αλλά όταν συνδυάζεται με επιθετική ανοησία γίνεται  ανίκητος.

Ο Δήμαρχος του 2019, όπως έχει αυτοχρισθεί ο κ. Ροντούλης, υπόσχεται τα πάντα στους πάντες και τους ζητάει να κάνουν μόνο λίγη υπομονή και όλα τα άλλα να τα αφήσουν πάνω του. Ξέρει αυτός!!!

Χρειάζεται   αλήθεια  υπομονή.  Υπομονή ως το 2029,  που μπορεί, να καταφέρει, να είναι υποψήφιος Δήμαρχος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ