“ΣΤΕΛΙΟΣ” ΡΙΖΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Γιάννης Γκαμπέτας δημοτικός σύμβουλος, γραμματέας δ.σ. δήμου Τυρνάβου

Αγαπητέ κύριε “Στέλιο” Ρίζο
Δεν θα αναφερθώ στις χυδαιότητες σας, θέλω όμως να σας πληροφορήσω επειδή αναφέρατε τον χώρο εργασίας μου και χωρίς να χρησιμοποιήσω δακρύβρεχτες εκφράσεις πως είμαι υπάλληλος στο συγκεκριμένο κατάστημα

εδώ και πολλά χρόνια!

Κουκουλοφόρος; Μάλλον ξεχνάτε αλλά θα σας θυμίσω πως στην πορεία του Πολυτεχνείου το 2015 στη Λάρισα  εσείς προσωπικά και μερικοί ακόμα ανοίγατε τον χώρο έξω από την Λέσχη Αξιωματικών για να επέμβουν τα ΜΑΤ και να χτυπήσουν διαδηλωτές. Οπότε σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό αφού δίκαια είστε ο απόλυτος κάτοχος αυτού του τίτλου.

Στις υπόλοιπες χυδαιότητες και βρισιές που ξεστομίσατε δεν θα απαντήσω γιατί έχω μάθει στην πολιτική αντιπαράθεση να αναφέρομαι με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς!

Όταν θα αποκτήσετε πολιτική κρίση και δεν θα σας τυφλώνει η κακία, όταν θα μάθετε να γράφετε μόνος σας τα άρθρα χωρίς να σας τα δίνουν έτοιμα, όταν θα μάθετε να σέβεστε τον χώρο εργασίας κάποιου, όταν θα καταφέρετε να ελέγξετε τον θυμό σας τότε κύριε “Στέλιο” Ρίζο θα σας περιμένω στο μαγαζί που εργάζομαι να σας κεράσω ένα καφέ και να μιλήσουμε πολιτικά και όχι κατινίστικα όπως κάνετε εσείς τώρα!!!

Άλλωστε επειδή υπάρχουν στοιχεία και ο λαός, μας ξέρει όλους, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι στις δημοτικές εκλογές του 2014, στον Αμπελώνα που σας γνώριζαν οι ψήφοι που πήρατε ήταν ελάχιστοι αποδεικνύοντας την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό σας!

Λυπάμαι που κάποτε διατελέσατε Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος που σας στήριξε και βγήκατε δημοτικός σύμβουλος όταν εγώ εκείνη την περίοδο δεν ήμουν σε κανένα πολιτικό φορέα και έλαβα μόνος μου τις ψήφους που με έβαλαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Ζητήστε επιτέλους συγνώμη από τον κόσμο που σας ψήφισε και από το κόμμα που σας βοήθησε!

Λίγη τσίπα δεν βλάπτει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ