ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ

Τις ενστάσεις τους για τον αποκλεισμό τους από τη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος και νεοκλεγμένα μέλη της διοίκησης του Οινοποιείου με το δήμαρχο εκφράζουν με επιστολή τους προς το Paidis.com δύο εκλεγμένοι σύμβουλοι,

τα ονόματά τους στη διάθεση της σελίδας, που δεν ενημερώθηκαν για τη συνάντηση και κατά συνέπεια δεν παρέστησαν.

Στην επιστολή τους αναφέρουν:

“Αν και είμαστε αιρετά μέλη του δ.σ. του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, πληροφορηθήκαμε από τον Τύπο την εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησε στο δημαρχείο Τυρνάβου ο νεοκλεγείς πρόεδρος του Οινοποιείου.

Ο αγαπητός κ. πρόεδρος δεν είχε την καλοσύνη να μας ενημερώσει. Δεν μας απέστειλε ούτε ένα απλό ενημερωτικό έγγραφο όπως θα όφειλε να πράξει προς όλα τα μέλη του νεοκλεγμένου δ.σ. Μας αγνόησε εντελώς και μάλλον προτίμησε να εμφανιστεί στο δημαρχείο ως επικεφαλής μιας προεκλογικής ομάδας παρά ως πρόεδρος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου.

Προτίμησε να φωτογραφηθεί με το μισό περίπου δ.σ. αντί να τιμήσει το θεσμικό του ρόλο με το σύνολο των μελών του δ.σ.

Διέπραξε έτσι ο κ. πρόεδρος ένα μεγάλο λάθος ένα μεγάλο ατόπημα. Στην πράξη έχει διαιρέσει το δ.σ. του Οινοποιείου σε μία δύσκολη εποχή στην οποία όλοι πρέπει να επιδείξουμε αίσθημα ενότητας και αρμονικής συνύπαρξης για το καλό των συνεταίρων. Δίχασε αντί να ενώσει ο νέος πρόεδρος και το λάθος αυτό θα τον ακολουθεί και στη μετέπειτα πορεία του.

Τον καλούμε να αντιληφθεί το τραγικό του σφάλμα και να ζητήσει συγνώμη από τα μέλη του δ.σ. που πρόσβαλε με τη στάση του και την απρεπή του συμπεριφορά.

Εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να “ξεχάσουμε” το λάθος και να συνεργαστούμε, αν βεβαίως υπάρξει και από την πλευρά του κ. προέδρου η ανάλογη βούληση και η ειλικρινής μεταμέλεια.

Πάντως δεν άρχισε καλά τη θητεία του ο νέος πρόεδρος και αυτό μας λυπεί ιδιαίτερα, καθώς δεν προδιαγράφει ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Μακάρι να διαψευσθούμε”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ