ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΗΡΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΣΤΟ “ΜΑΞΙΜ” (φωτο)

Μια υπέροχη βραδιά επιφύλαξαν χθες στο κοινό που γέμισε ασφυκτικά το “Μαξίμ” τα μέλη της χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Τυρνάβου που με την καθοδήγηση του μαέστρου Χρήστου Κτιστάκη που ήταν και στο πιάνο, και τη συνοδεία των μουσικών

Βασίλη Παπανδρεόπουλου στο φλάουτο, Σπύρου Καβαλιεράτου στην κιθάρα και Βαγγέλη Τσαπλέ στο μπουζούκι, ερμήνευσαν κομμάτια του νέου κύματος σε μια συναυλία με τίτλο “άσπρα καράβια τα όνειρά μας”.

Δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μπουάτ στο θέατρο οι χορωδοί και οι μουσικοί ξύπνησαν στους περισσότερους μνήμες της εποχής του νέου κύματος και έδωσαν τη δυνατότητα στους νεώτερους να γνωρίσουν αυτό το ρεύμα στη μουσική που κυριάρχησε και στην Ελλάδα τη δεκαετία του ’60, χαρίζοντας αξέχαστα κομμάτια τα οποία ακούγονται ευχάριστα ακόμη και σήμερα.

Δικαιολογημένα ερμηνευτές και μουσικοί απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού που δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του, ενώ στο τέλος ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης, στο σύντομο χαιρετισμό του υποσχέθηκε να εξασφαλίσει μια μόνη στέγη για το σύλλογο ώστε να γίνονται πιο εύκολα οι πρόβες και οι προετοιμασία για τις μελλοντικές εμφανίσεις του.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ