ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΌΜΙΛΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Επιστολή με την οποία ζητά να ικανοποιηθεί το αίτημα του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Τυρνάβου για τη δημιουργία σκοπευτηρίου απέστειλε ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλης. Στην επιστολή του κ. Ροντούλης αναφέρει:

“Είναι γνωστό πως στον Δήμο Τυρνάβου δραστηριοποιείται ο ΑΣΚΟΤ, με αρκετές μάλιστα επιτυχίες στο ενεργητικό του,γεγονός που περιποιεί τιμή στην πόλη μας.

Δυστυχώς, όμως,ο δραστήριος αυτός σκοπευτικός Όμιλος δεν έχει έναν δικό του χώρο εκγύμνασης,με αποτέλεσμα τα μέλη του να ταλαιπωρούνται,μεταβαίνοντας σε άλλα σκοπευτήρια πολύ μακριά απο τον Τύρναβο.
Το απαράδεκτο αυτό καθεστώς ευλόγως δεν μπορεί να συνεχιστεί.Ο ΑΣΚΟΤ πρέπει να αποκτήσει το δικό του σκοπευτήριο στον Τύρναβο,για να έχει επιτέλους τη δική του στέγη.Εξάλλου,για την εξυπηρέτηση του αντικειμενικού αυτού στόχου ο Πρόεδρος του ΑΣΚΟΤ,κ. Νατσιούλας Γιώργος, κατέθεσε έναν ολοκληρωμένο φάκελο στον Δήμο Τυρνάβου,ευελπιστώντας να εισα κουστεί το αίτημα δημιουργίας και λειτουργίας στον Τύρναβο ενός Σκοπευτηρίου.
Τούτου δοθέντος, η “Δράση Πολιτών” ζητά επισήμως να έρθει ο κατατεθείς φάκελος του ΑΣΚΟΤ στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο,προκειμένου να ληφθούν οι δέουσες αποφάσεις επ’ ωφελεία του ΑΣΚΟΤ, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα στον Δήμο μας.
Η σκοποβολή είναι ένα ανερχόμενο άθλημα και δεκάδες άνθρωποι μπορούν να έρθουν στον Τύρναβο μέσω του ΑΣΚΟΤ,υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα υφίσταται ως πόλος έλξης ένα λειτουργικό Σκοπευτήριο.Κατάλληλοι χώροι υπάρχουν για το στήσιμο του Σκοπευτηρίου,αρκεί να υπάρξει και η δέουσα πολιτική βούληση για τη δημιουργία του.
Αναμένουμε”.
Στέλιος Ροντούλης
Επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ