ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΘΥΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ Ν. ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ

Προϊόν σκληρής προπόνησης και κοπιαστικών αγώνων οι επιδόσεις του γνωστού Τυρναβίτη μαραθωνοδρόμου Ν. Τσικούρα, ο οποίος προπονείται κυριολεκτικά στο δρόμο, με αποτέλεσμα σήμερα να κινδυνεύσει να χτυπηθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Αν μη τι άλλο δικαιολογημένα τα παράπονα του αθλητή που με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο f/b επισημαίνει τα εξής:

“Ο Δήμος έχει αποφασίσει ότι το Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου είναι μόνο για το ποδόσφαιρο και αφήνει τους αθλητές του στίβου και τους αθλούμενους να σκοτώνονται στο δρόμο ενώ ο στίβος φέρνει διακρίσεις στην πόλη του Τυρνάβου και επιδεικνύει το όνομα της πόλης. Ο Δήμος κοιτάει μόνο το ποδόσφαιρο και έχει κρεμάσει τους υπόλοιπους πολλά χρόνια τώρα και το να κανείς προπόνηση καθημερινά στον δρόμο δεν είναι καλό αλλά αντιθέτως κακό για την υγεία. Καταλαβαίνουμε όλοι πως χρήματα για ταρτάν και πολυτέλειες δεν υπάρχουν αλλά το να φτιάξουν λίγο το χωμάτινο μέρος και να είναι ανοιχτό κάποιες ώρες δεν είναι δύσκολο!!Με αφορμή σήμερα που παραλίγο στην πρωινή προπόνηση να με χτυπήσει αυτοκίνητο…”

Ας το δουν οι υπεύθυνοι στο δήμο Τυρνάβου, καθώς πρόκειται για αθλητή που το παλεύει, όπως και χιλιάδες άλλοι, κάνοντας περήφανη αλλά και ονομαστή και τη γενέτειρά του.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ