Η ΔΑΠ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανακοίνωση – καταγγελία υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής ΣΤΕΦ, ΣΕΥΠ, ΣΔΟ, ΣΤΕΓ 

Σήμερα στο ΤΕΙ Λάρισας μέρα φοιτητικών-σπουδαστικών εκλογών, η παράταξη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, που είναι πρώτη δύναμη σε όλους τους συλλόγους του ΤΕΙ Λάρισας, συνεχίζει τη προσπάθεια διάλυσης κάθε συλλογικής διαδικασίας και εκφυλισμούς. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή τη στιγμή οι κάλπες δεν  έχουν ανοίξει σε κανένα από τους 4 συλλόγους με διάφορα αστεία προσχήματα. Οι διαδικασίες γίνονται πέρα και έξω από το καταστατικό των συλλόγων. Μάλιστα στο σύλλογο της ΣΤΕΦ βρέθηκαν δύο σπουδαστές στο ψηφοδέλτιο της οποίας δεν είχαν ερωτηθεί για να είναι υποψήφιοι με αποτέλεσμα να σταματήσει η διαδικασία και να μην ξέρουμε πότε κι αν θα ξεκινήσουμε.

Ήρθε η ώρα οι σπουδαστές να βγάλουν συμπεράσματα. Είναι κριτήριο για να καταδικαστεί ΔΑΠ-ΝΔΦΚ,  παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στο ΤΕΙ Λάρισας . Να συμμετέχουν και να στηρίξουν όλοι οι σπουδαστές τα ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής για να δώσουμε τέρμα στον εκφυλισμό. Να αλλάξουμε το συσχετισμό και να διαμορφώσουμε τους όρους για την ανάπτυξη αγώνων για τις σπουδές και τη ζωή που μας αξίζει.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ