ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ  ΙΓΜΕ

Ανακοίνωση – καταγγελία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταγγέλει τους φασίστες-εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, που αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το μίσος τους προς το ταξικό εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, επιτέθηκαν στον Συνδικάτο των Εργαζομένων στο ΙΓΜΕ με ερώτηση στη Βουλή,

επειδή όπως «καταγγέλλει» εξυπηρετεί μικροπολιτικά και ιδιοτελή συμφέροντα και ζητάει από την κυβέρνηση να πάρει μέτρα εναντίον του.

Η επιλογή του συνδικάτου εργαζομένων στο ΙΓΜΕ, δεν έγινε τυχαία, αφού αγωνίζεται σταθερά για να υπάρχει το Ινστιτούτο Γεωλογικών Μελετών, το οποίο η σημερινή, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν και έχουν σκοπό να το κλείσουν για να περάσει η μελέτη και η έρευνα του ορυκτού πλούτου της χώρας στα χέρια των μονοπωλίων.

Ο αγώνας των εργαζομένων για να μην χάσουν την δουλειά τους, για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους, που αποκαλύπτουν τα σχέδια για το ξεπούλημα του γεωλογικού πλούτου της χώρας, είναι εμπόδιο στα αφεντικά των ναζί της Χρυσής Αυγής.

Το ΕΚΝΛ, είναι αλληλέγγυο στον αγώνα των εργαζόμενων στο ΙΓΜΕ που με ομόφωνη απόφαση στη γενική συνέλευση τους καταδίκασαν την επίθεση των ναζιστών υπόδικων της Χρυσής Αυγής.

Οι ναζί της Χρυσής Αυγής, πρέπει να απομονωθούν απ’ όλους τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα, γιατί είναι ο πιο ύπουλος και ορκισμένος εχθρός τους, αφού υπηρετεί με νύχια και με δόντια τα αφεντικά και επιτίθεται λεκτικά και με δολοφονικές επιθέσεις στους ταξικούς συνδικαλιστές και συνδικάτα, όπως στο Πέραμα και σε άλλες περιπτώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ