ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΠΑΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Χ.Α.

Η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου, κατά τη διάρκεια συζήτησης, για τα επεισόδια στη Βουλή από τη Χρυσή Αυγή

Τα επεισόδια που έχουν συμβεί πριν μερικές μέρες στη Βουλή από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, κατά τη συζήτηση της ψήφισης του «4ου μνημονίου» δείχνουν ξεκάθαρα, ότι η ηγεσία της εγκληματικής αυτής οργάνωσης βρίσκει κάθε φορά ευκαιρία να προβάλλεται

στα μέσα ενημέρωσης και να αποπροσανατολίζει το λαό από τα πραγματικά του προβλήματα, παίζοντας στην ουσία το παιχνίδι αυτών που περνούν τα αντιλαϊκά μέτρα.

Η νεοναζιστική αυτή συμμορία, που η ηγεσία της είναι υπόδικη για εγκλήματα σε βάρος αντιφασιστών, μεταναστών, εργαζομένων συνδικαλιστών και συνανθρώπων μας με μια διαφορετικότητα στην κοινωνία, συνεχίζει το έργο της ανενόχλητη.

Είναι επιτακτική ανάγκη να δυναμώσει η πάλη ενάντια στον φασισμό, το σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει, για να αποκαλυφθεί η εγκληματική δράση των χρυσαυγιτών. Να δυναμώσει η απαίτηση για καταδίκη της Χρυσής Αυγής στη δίκη, που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μήνες, για τις δολοφονικές ενέργειες των ταγμάτων εφόδου της.

Πρέπει να απορριφθεί η λογική ουδετερότητας και πολύ περισσότερο η λογική που οδηγεί στο να νομιμοποιούνται στη συνείδηση του λαού οι φασίστες. Εδώ φέρνει τεράστιες ευθύνες και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την ανοχή που δείχνει απέναντι στο φασιστικό μόρφωμα και μάλιστα υπουργοί της «επιθεώρησαν» από κοινού με χρυσαυγίτες βουλευτές το Καστελόριζο και τη Ρω.

Ο λαός μας έχει πληρώσει με βαρύ φόρο αίματος τον φασισμό. Οι πατριώτες του Δήμου Τυρνάβου έχουν μνήμη. Την Κυριακή 28 Μάη στις 11 το πρωί στην Κεντρική πλατεία του Αμπελώνα γίνεται εκδήλωση τιμής από το ΚΚΕ, για τους εκτελεσμένους του Μάη του ΄44 από τους Γερμανούς κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν στην εκδήλωση για να τιμήσουμε τη μνήμη των δολοφονηθέντων αγωνιστών και να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας σε κάθε μορφή φασιστικής βίας και ανοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ