ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ;

Σκληρή γλώσσα κατά της δημοτικής αρχής και του δημάρχου Τυρνάβου τον οποίο μάλιστα προτρέπει να μην εμφανιστεί στο Δαμάσι, αν δεν γίνουν πληρωμές από τον ΕΛΓΑ μέσα στο Μάιο, χρησιμοποιεί για μία ακόμη φορά ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών, σε ανακοίνωση της παράταξης την οποία και υπογράφει.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Απογοήτευση κυριαρχεί στους αγρότες του Δαμασίου,καθώς ακόμη δεν έχουν δει τις αναμενόμενες από τον ΕΛΓΑ πληρωμές για τις καταστροφές που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους το 2016.

Το αίσθημα δε της απογοήτευσης επιτείνεται και από την αδιαφορία που δείχνει η δημοτική αρχή του Τυρνάβου, η οποία, αντί να τρίξει τα δόντια στην κεντρική διοίκηση του ΕΛΓΑ, χαριεντίζεται με τον Κουρεμπέ στο γραφείο του κ. Κόκκαλη.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι οι πληρωμές θα γίνουν, πριν εκπνεύσει ο Μάιος. Διαφορετικά ο εμπαιγμός των παραγωγών από τον ΕΛΓΑ και τους καρεκλοκένταυρους του Δήμου θα πολλαπλασιάσει την οργή των Δαμασιωτών.
Έτσι, η “Δράση Πολιτών”προτρέπει τον κ. Σαρχώση να μην πλησιάσει το Δαμάσι, εάν οι πληρωμές αφεθούν για τον Ιούνιο.
Καλύτερα να πάει να κατασκηνώσει στο γραφείο του Κουρεμπέ στην Αθήνα, μήπως και γλιτώσει το επιπρόσθετο γιούχα που καθημερινά τώρα εισπράττει από τον κόσμο του Δαμασίου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ