ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

Μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Βουλγαρίας (ΔΟΜΕ) επισκέφθηκαν  τον Δήμο Τεμπών και ξεναγήθηκαν στην Κοιλάδα – Αγία Παρασκευή, τα ιστορικά Αμπελάκια ενώ φιλοξενήθηκαν στα παράλια του Δήμου- Μεσάγγαλα- Καστρί Λουτρό.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών επαγγελμάτων Κάτω Ολύμπου  κος Φάνης Βουλιώτης και ο πρόεδρος  Τουριστικών καταλυμάτων Ν.Λάρισας κος Αθανάσιος Μητσόπουλος συνόδευσαν την αποστολή. Από την Βουλγαρία την αποστολή συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος της πόλης Godech κος Velin Ivanov .

Ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.  Λάμπρος Ζάρρας με τον Αντιδήμαρχο κο Κώστα Νταφούλη, την πρόεδρο του πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελακίων  κα Αναστασία Σερέτη και την κα Στέλλα Κωσταρέλου μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ υποδέχτηκαν τον Αντιδήμαρχο της Βουλγαρίας  και την αποστολή στην Ιστορική Κοινότητα των Αμπελακίων. Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο σπίτι του Σβάρτς, στο λαογραφικό μουσείο Αμπελακίων και στο κέντρο πολιτιστικής κληρονομιάς του πολιτιστικού συλλόγου . Στο τέλος της ξενάγησης παρατέθηκε γεύμα στους φιλοξενούμενους από τον πολιτιστικό σύλλογο Αμπελακίων και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων ενώ οι γυναίκες του χωριού συνόδευσαν το γεύμα των φιλοξενουμένων με παραδοσιακά εδέσματα.

Οι κ.κ  Νταφούλης και Ζάρρας εκ μέρους του Δημαρχου Τεμπων κ.Κώστα Κολλάτου παρέδωσαν στον Αντιδήμαρχο κο Velin Ivanov αναμνηστική πλακέτα.

Επιπλέον ο Δήμος Τεμπών παρέδωσε στους φιλοξενούμενους αναμνηστικά δωράκια.

Ο Αντιδήμαρχος της πόλης Godech μέσα από τις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Δήμο Τεμπών για την ολόθερμη υποδοχή, την άψογη φιλοξενία και την άνετη διαμονή. Ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κος Λάμπρος Ζάρρας μετέφερε τον χαιρετισμό και το καλωσόρισμα του Δημάρχου κ.Κώστα Κολλάτου και τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη τους στον τόπο μας και τους ευχήθηκε σύντομα να τους ξαναδούμε στις γαλάζιες παραλίες του Δήμου μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ