ΣΤΗΝ Α1 ΜΕΣΩ… ΦΑΡΟΥ Ο ΓΣΛ;

“Διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες μία αναπαραγωγή ειδήσεων όσον αφορά συγχωνεύσεις – εξαγορές, δεν θα μπούμε σε καφενειακού τύπου συζητήσεις όπως δεν μπήκαμε ποτέ μέχρι τώρα όσον αφορά το μέλλον του ιστορικού σωματείο του ΓΣΛ.

Υπάρχει διοίκηση υπάρχουν διαδικασίες και βάσει αυτών αποφασίζουμε πάντα με υπευθυνότητα και κυρίως με κριτήριο το συμφέρον και το καλό του ιστορικού συλλόγου”.

Αυτά τονίζονταν προ 10ημέρου σε ανακοίνωση του ΓΣΛ με αφορμή δημοσιεύματα που μιλούσαν για συγχώνευση των «πρασίνων» με τον Πανελλήνιο και μεταφορά της έδρας του ιστορικού σωματείου στην Αθήνα.

Η υπόθεση συγχώνευση ωστόσο «έτρεχε» αλλά μάλλον προς άλλη κατεύθυνση, καθώς έγκυρες πληροφορίες του rockngoal.gr  αναφέρουν πως ο ΓΣΛ προχωρά την υπόθεση αγοράζοντας το ΑΦΜ του Φάρου Κερατσινίου με τις δύο ομάδες να ενώνουν τις δυνάμεις τους συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Α1 με έδρα τη Λάρισα!

Θυμίζουμε πως ο Φάρος έχει δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στην Α1, ωστόσο η νέα εξέλιξη φέρνει τα πάνω-κάτω με τη δημιουργία της ομάδας ΓΣΛ-Φάρος, ενώ σχετικές επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να υπάρξουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Η είδηση έγινε δεκτή με ανάμεικτα συναισθήματα στα μπασκετικά στέκια της πόλης, ενώ δεν έλειψαν οι… απορίες για το πώς μπορεί να «σηκωθεί» το οικονομική βάρος της κατηγορίας όταν στη σεζόν που πέρασε το «ψαλίδι» έφερε αποχωρήσεις προπονητών αλλά και «εκκρεμότητες» οικονομικής φύσεως σε συνεργάτες του σωματείου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ