ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ & Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Ο Αθλητικός Όμιλος Σουφλάρια διοργανώνει το 4ο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων και μαθητών της Α΄ Γυμνασίου του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Λαρισαίων. Το Τουρνουά θα διεξαχθεί τη Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου Λάρισας (πίσω από το ΑΤΑ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

1)Μαθητές και μαθήτριες των Δ΄ – Ε΄ – Στ΄ τάξεων των παρακάτω Δημοτικών Σχολείων: 6ο Δημοτικό Σχολείο – 10ο Δημοτικό Σχολείο – 12ο Δημοτικό Σχολείο – 15ο Δημοτικό Σχολείο –29ο Δημοτικό Σχολείο – 33ο Δημοτικό Σχολείο – 39ο Δημοτικό Σχολείο – 43ο Δημοτικό Σχολείο.

Οι μαθητές-τριες της Δ΄ & Ε τάξης μπορούν να σχηματίσουν ομάδες των τεσσάρων (4) αθλητών/τριών ενώ οι μαθητές/μαθήτριες της Στ΄ τάξης ομάδες των τριών (3) Αθλητών/τριών.

2) Μαθητές και μαθήτριες Α΄ Γυμνασίου των παρακάτω Γυμνασίων: 14ο Γυμνάσιο Λάρισας – 2ο Γυμνάσιο Λάρισας. Οι μαθητές/μαθήτριες μπορούν να σχηματίσουν ομάδες των τριών (3) Αθλητών/τριών.

Το κάθε σχολείο μπορεί να συμμετάσχει με όσες ομάδες επιθυμεί.

Κανόνες Διεξαγωγής: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε γήπεδα Μίνι Βόλεϊ διαστάσεων 4.5μ.Χ 6 μ.. Η κάθε ομάδα θα δώσει τουλάχιστον 2 αγώνες. Ο κάθε αγώνας θα είναι στα δύο (2) νικηφόρα σετ. Το κάθε σετ θα τελειώνει στους 15 πόντους.

Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξάγεται ταϊ μπρέϊκ στους 15 πόντους.

Προσέλευση στους Αγώνες: Όλοι οι μαθητές/τριες θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 09:30 με αθλητική περιβολή της επιλογής τους.

Στους μαθητές μαθήτριες θα δοθούν κρουασάν – νερό – αναμνηστικό δίπλωμα .

Σκοπός του τουρνουά είναι να δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές/τριες των Δημοτικών Σχολείων και της Ά Γυμνασίου να γνωρίσουν το άθλημα του βόλεϊ μέσα από το παιχνίδι σε μια γιορτή.

Σημαντική βοήθεια για την επιτυχία του Τουρνουά μπορούν να προσφέρουν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής των σχολείων και τους οποίους καλούμε να σταθούν αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ