ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δείτε τη χρονιά με αριθμούς για αποτελέσματα, συμμετοχές και γκολ

Ενα βήμα πριν τη διάλυση βρέθηκε πέρυσι το καλοκαίρι η ομάδα του Τυρνάβου τις τύχες της οποίας αποφάσισε να αναλάβει λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ μία ομάδα παλιών ποδοσφαιριστών με αγάπη για το άθλημα και διάθεση να βοηθήσουν.

Αυτή η ομάδα των νέων παραγόντων με τη στήριξη τοπικών επιχειρήσεων και του φίλαθλου κόσμου, από την πρώτη στιγμή στράφηκε σε τυρναβίτες ποδοσφαιριστές προσπαθώντας να στήσει από την αρχή το ρόστερ αφού από την ομάδα που έπαιζε στη Γ’ εθνική και υποβιβάστηκε δεν είχε μείνει σχεδόν κανένας ποδοσφαιριστής.

Στο κάλεσμα της διοίκησης προς τους Τυρναβίτες ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν αρκετά παιδιά αλλά και οι τυρναβίτες προπονητές Χρ. Λόλας και Γ. Φτεργιώτης που κατάφεραν από το μηδέν σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο που στάθηκε με αξιώσεις στο φετινό πρωτάθλημα δικαιώνοντας τη διοίκηση για την επιλογή να στραφεί στους ντόπιους παίκτες.

Η ομάδα κάνοντας μια κοιλιά στις τελευταίες αγωνιστικές αφού δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος στόχος έκλεισε τη χρονιά στην 7η θέση του πίνακα με 12 νίκες 7 ισοπαλίες και 11 ήττες, έχοντας ισοπαλία στα τέρματα (36 υπέρ – 36 κατά).

Στον Τύρναβο η ομάδα πέτυχε 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες έχοντας ως απολογισμό 23 τέρματα υπέρ και 19 κατά.

Εκτός έδρας η ομάδα επέδειξε μία ισορροπία έχοντας πετύχει 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες ενώ πέτυχε 13 γκολ και δέχθηκε 17.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Τζιόλας με 11 τέρματα, ενώ πρωταθλητής σε συμμετοχές ο Αυλογιάρης που δεν έλειψε από κανένα παιχνίδι της ομάδας.

Αναλυτικά οι συμμετοχές των 28 ποδοσφαιριστών που έπαιξαν είναι:

Αυλογιάρης 30, Γραβάνης 29, Ροντούλης, 29, Τζιόλας 28, Καρακάνος 27, Βλιώρας 27, Γκαντρής 26, Ντονούδης 25, Καλέσης Απ. 25, Γκαμπέτας 21, Γανός 21, Πατσιωτός 17, Μπάκος 13, Καλέσης Αχ. 12, Μεζίνι 11, Πέρπερας 11, Φούντας 8, Κοκόμπελης 8, Πρατσίλας 6, Μπαζούκης 5, Τσακνάκης 5, Τσατσελάρι 5, Ουγιάρος 5, Κουσάνας 4, Φιλίππου 4,Παυλόπουλος 1, Γκουγκουλιάνας 1, Μπίτσι 1.

Οι σκόρερς της ομάδας είναι:

Τζιόλας 11, Καλέσης Απ. 4, Γκαντρής 4, Γανός 4, Ντονούδης 4, Πατσιωτός 2, Αυλογιάρης 2, Μπάκος 2, Καρακάνος 1, Μεζίνι 1, αυτογκόλ 1.

Τα σχέδια για τη νέα χροιά έχουν να κάνουν με την αναζήτηση νέου προπονητή και την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας πάντα στο πλαίσιο της φιλοσοφίας που έχει προταχθεί φέτος για στροφή στο ντόπια παιδιά με στόχο ο Τύρναβος να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα και να επιστρέψει στις μεγαλύτερες κατηγορίες, εκεί που ανήκει. Φυσικά εξυπακούεται ότι παίκτες και διοίκηση έχουν ανάγκη στήριξης από το φίλαθλο κόσμο της περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ