ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ; ΌΧΙ ΦΕΤΟΣ!

Δράσεις της Ακαδημίας Έρευνας Παραδοσιακών Χορών Ελασσόνας

Η Ακαδημία Έρευνας Παραδοσιακών Χορών περιμένει και αυτό το καλοκαίρι τους μικρούς της φίλους, για να τους προσφέρει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα γνώσης και ψυχαγωγίας.

Για τον λόγο αυτό διοργανώνει πλήθος εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων με στόχο την πρωινή απασχόληση των παιδιών ηλικίας 6-12 ετών Η διάρκεια των δραστηριοτήτων αυτών θα είναι για ΟΛΟ το καλοκαίρι με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 και ημερομηνία λήξης την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017.

Οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν τις εξής ενότητες:

Δημιουργία

Οι χειροτεχνίες, η μουσική και η δημιουργία κατασκευών θα δώσουν στα παιδιά την ευκαιρία να εκφραστούν και  να αναπτύξουν την καλλιτεχνική τους πλευρά. Μέσα σε αυτές τις δραστηριότητες περιλαμβάνονται επίσης η μαγειρική,  οι δραστηριότητες στη φύση (π.χ. φύτεμα λουλουδιών) κλπ.

Ανακάλυψη

Το μυαλό των μικρών παιδιών είναι γεμάτο περιέργεια. Χρειάζεται λοιπόν να τα βοηθήσουμε όσο μπορούμε, απαντώντας σε κάθε τους ερώτηση. Για το λόγο αυτό το πρόγραμμά εμπλουτίζεται με τις κατάλληλες δραστηριότητες που προωθούν την κριτική σκέψη των παιδιών και τη γνώση (π.χ. δραστηριότητα «Γνωρίζω τα επαγγέλματα»).

Ψυχαγωγία

Από το πρόγραμμά δεν θα λείπουν οι δραστηριότητες που έχουν ως στόχο την ψυχαγωγία των μικρών φίλων. Οι μέρες θα είναι γεμάτες παιχνίδια (και φυσικά παιχνίδι survivor), εκδρομές, αθλητικές δραστηριότητες και προβολή εκπαιδευτικών ταινιών.

Ολοκληρώνοντας το ταξίδι μας, τα παιδιά μέσα από τα Εικαστικά, τη Μουσική και τις Αθλητικές δραστηριότητες θα έχουν γεμίσει τη βαλίτσα τους με φαντασία, δημιουργικότητα, μαγεία, άφθονο γέλιο και μοναδικές εμπειρίες!!!

Πληροφορίες

Θα υπάρξουν δύο πρωινά τμήματα, 10:00 – 12:00 και 12:00 – 14:00. στα οποία τα παιδιά θα συμμετάσχουν ανάλογα με την ηλικία τους.

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, ώρα 9:30 π.μ. στον χώρο της Ακαδημίας (Τσιμισκή 3 – πλατεία Ειρήνης, Ελασσόνα).

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 24930 25132, 6932964441 (Θεοφυλακτίδου Ελένη), 6981042615 (Κόκκινου Ελευθερία) καθώς και στο mail του συλλόγου aepahgr@hotmail.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ