ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΕΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ “ΕΛΠΙΔΑΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Με επιτυχία ξεκίνησαν την Τρίτη από τα Δελέρια οι αιμοδοσίες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» για το Καλοκαίρι 2017, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στα μέσα Ιουνίου και εντάσσονται στις δράσεις του  συλλόγου για την παγκόσμια ημέρα του εθελοντή αιμοδότη, που είναι η 14η Ιουνίου.

Στην αιμοδοσία αυτή στα Δελέρια προσήλθαν πάνω από 25 κάτοικοι των Δελερίων έτοιμοι και πρόθυμοι να προσφέρουν μια φιάλη από το αίμα τους για τον άρρωστο συνάνθρωπό μας. Τελικά, έδωσαν αίμα τα 22 άτομα, από τα οποία το ένα για πρώτη φορά.

Οι αιμοδοσίες της ΕΛΠΙΔΑΣ για το καλοκαίρι θα συνεχιστούν την Παρασκευή, 16-6-2017 στη Ροδιά και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 στον Αμπελώνα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» ευχαριστεί τους εθελοντές αιμοδότες των Δελερίων, που άφησαν τις δουλειές τους και προσήλθαν στην 33η αιμοδοσία τους και τους εύχεται καλό καλοκαίρι.

Παράλληλα η διοίκηση της ΕΛΠΙΔΑΣ ελπίζει και περιμένει ανάλογη προσέλευση των κατοίκων της περιοχής στις 16-6-2017 ημέρα Παρασκευή στη Ροδιά, που είναι ένα σχεδόν ισοδύναμο σε πληθυσμό χωριό και, φυσικά, πολύ περισσότερους αιμοδότες την Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017, στον Αμπελώνα, που ο πληθυσμός του είναι πολύ- πολύ μεγαλύτερος, για να υπάρχει αίμα στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας και να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες για αίμα, που τώρα το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα αυξημένες στην πατρίδα μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ