ΜΕ ΓΛΕΝΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (φωτο)

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου σε μια ζεστή και “οικογενειακή” ατμόσφαιρα ο μαέστρος, οι χορωδοί και οι φίλοι της χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Τυρνάβου συναντήθηκαν στην ταβέρνα “Χαγιάτι”, στην πλατεία αγοράς του Τυρνάβου, για να κλείσουν την φετινή δραστήρια χρονιά του συλλόγου.

Όλοι μαζί έφαγαν και στην συνέχεια τραγούδησαν και χόρεψαν με την συνοδεία της μικρής ορχήστρας των Γράβαλου, Σεφέρογλου και Λυγούρα. Το κλίμα ήταν εορταστικό με το κρασί, το οποίο ήταν ευγενική προσφορά του οινοποιείου Δ.  Μίγα, να ρέει άφθονο!

Λίγο πριν “ανάψει” το γλέντι, ο πρόεδρος του συλλόγου κος Χρ. Ζαχαρίας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα για μια βραδιά διασκέδασης και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι!

Ανανέωσε το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο, υποσχόμενος πολλά και σημαντικά πράγματα που θα προσφέρει για άλλη μια χρονιά ο ιστορικός σύλλογος στο κοινό του Τυρνάβου και όχι μόνο.

Τέλος ο πρόεδρος απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όσους αγαπούν το χορωδιακό τραγούδι να γίνουν μέλη της χορωδίας και να λάβουν ενεργό μέρος στις δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Την υπέροχη αυτή βραδιά τίμησε με την παρουσία της η κα Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Φανή Μπίλιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ