ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

«Γιώργο σε ευχαριστούμε για τα όμορφα χρόνια που μοιράστηκες μαζί μας. Τα γέλια σου και ο τρόπος σου θα μας λείψουν»: είναι το αποχαιρετιστήριο μήνυμα μαζί με τη φωτογραφία της κλειστής πόρτας του γραφείου του, που ανάρτησε στη σελίδα του το Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,

για την απώλεια του 63χρονου καθηγητή του τμήματος Γιώργου Τριανταφυλλίδη, που συγκλόνισε την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Ο καθηγητής, που ήταν στον αρχικό πυρήνα των καθηγητών όταν το 1999 συστάθηκε και λειτούργησε το τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπέστη χθες ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, που ήταν η γενέτειρά του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβάν ήταν αιφνίδιο. Μόλις τον τελευταίο ενάμιση μήνα παρουσίασε πρόβλημα υγείας και νοσηλεύτηκε στην εντατική. Τις τελευταίες ημέρες, επρόκειτο να πάρει εξιτήριο. «Τα πάντα ήταν πολύ ξαφνικά. Εμείς γνωρίζαμε ότι θα έβγαινε από το νοσοκομείο αυτή την εβδομάδα. Δυστυχώς επήλθε το μοιραίο», ανέφερε ο αναπληρωτής Πρύτανης, Βασίλης Μπουρδάκης.

«Ήταν πολύ αγαπητός συνάδελφος και κοντά στους φοιτητές που τον αγαπούσαν. Ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του τμήματος», είπε από την πλευρά της η πρόεδρος του Τμήματος Αρχιτεκτονικής, Βάσω Τροβά.

Τόσο ο κ. Μπουρδάκης, όσο και η κ. Τροβά αλλά και μέλη του Π.Θ., θα παραστούν σήμερα στην κηδεία του 63χρονου καθηγητή που θα γίνει στις 11 το πρωί, στον Αγ. Γεώργιο Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης αφήνει πίσω του τη σύζυγο του  και τα τρία τους παιδιά.

taxydromos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ