ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΥΛΑΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μια εξαιρετική συναυλία από ένα σύνολο εξαιρετικών καλλιτεχνών πραγματοποιήθηκε στο 2ο Σ.Δ.Ε. Λάρισας.  Ο γνωστός για τη φωνή και το ήθος του τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης συνοδευόμενος από τέσσερις μουσικούς της ορχήστρας του πραγματοποίησε μουσική συναυλία στο χώρο του σχολείου

ερμηνεύοντας δικά του παλιά και νέα τραγούδια. Οι εκπαιδευόμενοι ενθουσιάστηκαν από το μουσικό και ερμηνευτικό σύνολο και το έδειξαν με τη στάση τους όλη την ώρα της συναυλίας. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο τραγουδοποιός στους στίχους του τραγουδιού «Ζήνωνος», πριν το ερμηνεύσει.

Όπως, είπε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάθε στίχος από αυτό το τραγούδι έχει κάτι να σου πει, κρύβει κάτι που θες να το ψάξεις περισσότερο. Η ιστορία του τραγουδιού μιλά για ένα παιδί που πήγε στην Αθήνα ψάχνοντας μια καλύτερη ζωή, αλλά απογοητεύτηκε. Η μουσική του τραγουδιού αποτυπώνει ακριβώς αυτό το συναίσθημα απογοήτευσης. Λίγο πριν το τέλος της συναυλίας ένας εκπαιδευόμενος ερμήνευσε συνοδεία της ορχήστρας ένα τραγούδι (ραπ), τους στοίχους του οποίου έγραψε εκείνη την ώρα για την περίσταση.

Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτιστικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται το τελευταίο δεκαήμερο του διδακτικού έτους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ