ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ!

Αποτελεί πλέον «ορισμό» της Εθνικής Γυναικών η έκφραση «οι γυναικάρες με τα μπλε», καθώς τα κορίτσια του Κ. Κεραμιδά μπήκαν πλέον στις καρδιές των φιλάθλων με την απίστευτη πορεία τους στο Eurobasket της Τσεχίας που τους έδωσε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο αλλά και μια θέση στο F4 της διοργάνωσης

και την ευκαιρία διεκδίκησης μιας θέσης στον τελικό και ενός μεταλλίου!

Με το κεφάλι ψηλά και χωρίς ταβάνι η αποψινή αναμέτρηση με τη Γαλλία (21.30), με τα κορίτσια της Εθνικής να έχουν φέρει ήδη κάτι σπουδαίο στη χώρα μας, να έχουν φέρει το πολύπαθο γυναικείο μπάσκετ μέσα στα σπίτια μας!

Η εικόνα της «αφιονισμένης» Μάλτση, του «ταύρου» που ακούει στο όνομα Σπανού, της απίστευτης Καλτσίδου, της Λίμουρα, της Σωτηρίου, της Χριστινάκη, όλων των κοριτσιών που έκαναν τη μπασκετική Ευρώπη να παραμιλά για τις… ξεγραμμένες είναι αν μη τι άλλο το κέρδος μα και το μεγάλο στοίχημα για τα επόμενα χρόνια.

Κάντε μια βόλτα στον Τύρναβο ή στο Δαμάσι, κάτι θα’ χουν να σας πουν και ας έλειψε το «δικό τους» παιδί από τη σπουδαία διοργάνωση. Δύο μήνες εκτός βλέπετε για «καθαρισμό» στο γόνατο η Τάνια Χαλιβέρα, θηρίο στο κλουβί.

Ποιος νοιάζεται, θα τη χαρούν στο Παγκόσμιο οι συντοπίτες της, άλλωστε έβαλε τη σφραγίδα της βοηθώντας την Εθνική να φτάσει στην Τσεχία!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ