ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΛ ΦΑΛΑΝΗΣ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Φαλάνης  αποχαιρετά τα παιδιά του ( της Γ’ Γυμνασίου και της  Γ’ Λυκείου) με μια ξεχωριστή εκδήλωση, η οποία θα γίνει   την Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 και ώρα 8.00 μ.μ. στο χώρο  του Σχολείου ( Γυμνασίου –Λυκείου).

Η εκδήλωση  θα περιλαμβάνει: α) Θεατρική Παράσταση  βασισμένη στο έργο της Χρύσας Σπηλιώτη« Ποιος ανακάλυψε την Αμερική»,ένα  εξαιρετικό κείμενο το οποίο καταφέρνει με χιούμορ αλλά και ένταση να παρουσιάσει καταστάσεις από εκείνες  που σημαδεύουν τη ζωή της κάθε γυναίκας και που γίνονται αιτία εξέλιξης της προσωπικότητάς της, ένα κείμενο για τον μάταιο εγγενή ανταγωνισμό των σχέσεων αλλά και τη δύναμη της αγάπης.

Τους ρόλους υποδύονται οι μαθητές του Λυκείου:Δανίκα Ευανθία, Ζιάγκα Δέσποινα, Καρυώτη Ευαγγελία, Μάλτα Κων/να, Μόκα Δήμητρα, Μπουλούση Ειρήνη και Σουμέλα Άννα και οι μαθητές του Γυμνασίου: Αραπατσάνη Δέσποινα, Κυριακοπούλου Ευαγγελία, Μαρκούλης Θανάσης, ΜυλωνίδηςΚων/νος, Χασιώτη Μαρία και Χρηστίδη Δανάη.  Την μουσική επιμελούνται οι μαθήτριες: Δώτα Ζωή και Τσιλοφύτου Παρασκευή.  Επιμέλεια-διασκευή κειμένου: Μανδραβέλη Χρυσούλα. Σκηνοθεσία: Βουμβουράκη Ευαγγελία, Μανδραβέλη Χρυσούλα. Χορογραφία: Καραλή Ελένη. Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Ρούσσας Γιώργος.

β) ποικίλο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και γλέντι στον αύλειο χώρο του Σχολείου, στο οποίο θα πάρουν μέρος  όλοι οι μαθητές .Την επιμέλεια του προγράμματος θα έχει ο μαθητής Μπαλαμπάνος Ευθύμιος.

Να σημειωθεί ότι η ίδια Θεατρική Παράσταση,« Ποιος ανακάλυψε τηνΑμερική», θα παρουσιαστεί  και για δεύτερη φορά την Πέμπτη, 29Ιουνίου 2017, και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου –Λυκείου Φαλάνης, για τους γονείς και το κοινό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ