ΣΑΝ ΤΗ ΓΗ: ΕΝΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Πριν από 5 χρόνια στο κέντρο του Αμπελώνα, δίπλα στο κατάστημα της vodafone, άνοιξε το πρώτο εναλλακτικό κατάστημα με τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής και διαβίωσης με υπεύθυνη, του καταστήματος “Σαν τη γη”, την κ. Ελένη Δάσσιου.

Στο κατάστημα που έστησε με πολύ μεράκι και διάθεση η κ. Δάσσιου μπορείτε να βρείτε τεράστια ποικιλία σε ροφήματα, καφέδες, δημητριακά, αλεύρι όλων των ειδών και τύπων, ζάχαρη και αλάτι με παγκόσμια προέλευση, όσπρια, ζυμαρικά, γκουρμέ προϊόντα, όλα επιλεγμένα, όλα ιδιαίτερα.

Την ίδια ώρα τα βότανα και τα μπαχαρικά είναι το μεγάλο και συνάμα κρυφό ατού του καταστήματος, αφού η ιδιοκτήτριά του με υπερηφάνεια μπορεί να διατείνεται ότι διαθέτει μια ιδιαίτερα πλούσια συλλογή από ότι υπάρχει τόσο στην Ελλάδα όσο και στον παγκόσμιο χάρτη.

Αυτό που κάνει το κατάστημα “Σαν τη γη” της κ. Δάσσιου μοναδικό και ιδιαίτερο είναι οι γνώσεις και η συνεχής κατάρτιση της ιδιοκτήτριάς του, η οποία έχει πλέον τη δυνατότητα να παρέχει και υπηρεσίες συμβουλευτικής στους πελάτες της.

Ανήσυχο και δραστήριο πνεύμα η κ. Δάσσιου δεν σταματά την αναζήτηση σπάνιων, πολύτιμων και αποτελεσματικότερων προϊόντων.

Αλλωστε μια επίσκεψη στο κατάστημα θα σας πείσει για τον πλούτο και την αξία των προσφερόμενων προϊόντων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ