2ο ΕΠΑΛ: ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΤΟ e-epal

ΤΟ 2ο ΕΠΑΛ Λάρισας ενημερώνει τους μαθητές/μαθήτριες που υπέβαλαν Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ. οτι θα ενημερώνονται σχετικά με το αποτέλεσμα του αιτήματός τους με δύο τρόπους:

  • Με ηλεκτρονικό μήνυμα (Αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση – email που καταχωρήθηκε κατά την υποβολή της Ηλεκτρονικής Δήλωσης Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.)
  • Μέσω της σελίδας e-epal.minedu.gov.gr

Το αποτέλεσμα της Ηλεκτρονικής Δήλωσης Προτίμησης είτε είναι θετικό όποτε ο ενδιαφερόμενος καλείται να προσέλθει άμεσα στο σχολείο που επιλέχτηκε, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή του, είτε είναι αρνητικό όποτε ο ενδιαφερόμενος καλείται να επικοινωνήσει άμεσα με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκει, προκειμένου να διερευνηθεί εκ νέου η δυνατότητα εγγραφής του.

Έτσι το αποτέλεσμα ενός αιτήματος μπορεί να έχει μια από τις παρακάτω μορφές:

  • «Η αίτησή σας ικανοποιήθηκε. Έχετε επιλεγεί για να εγγραφείτε στο . Παρακαλώ να προσέλθετε ΑΜΕΣΑ στο σχολείο για να προχωρήσει η διαδικασία εγγραφής σας σε αυτό, επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Διεύθυνση σχολείου: , Τηλέφωνο σχολείου
  • «Η αίτησή σας δεν ήταν δυνατό να ικανοποιηθεί. Παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα τηλεφωνικά με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία ανήκετε, προκειμένου να διερευνηθεί εκ νέου η δυνατότητα εγγραφής σας.»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ e-epal.minedu.gov.gr

Για την ενημέρωση σχετικά με τα αποτελέσματα της Ηλεκτρονικής Δήλωσης Προτίμησης μέσω της εφαρμογής e-epal.minedu.gov.gr , οι ενδιαφερόμενοι αφού πρώτα συνδεθούν με τους κωδικούς taxis στην παραπάνω εφαρμογή (όπως έκαναν αρχικά για να υποβάλουν την αίτηση) , θα πρέπει να πατήσουν το κουμπί «Υποβληθείσες Αιτήσεις», όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:Στην επόμενη σελίδα ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δει σε μορφή λίστας τις αιτήσεις που έχει υποβάλει. Προκειμένου να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα μιας αίτησης, αρκεί να πατήσει πάνω στο όνομα ενός μαθητή/μιας μαθήτριας ώστε να αναπτυχθούν τα αναλυτικά στοιχεία και το αποτέλεσμα της σχετικής αίτησης.

Στο παράδειγμα της επόμενης εικόνας ο μαθητής/η μαθήτρια ενημερώνεται ότι τελικά το αίτημά του/της δεν μπόρεσε να ικανοποιηθεί:

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ επίσης τους μαθητές οτι όσοι δεν έχουν υποβάλλει ακόμη την ηλεκτρονική αίτηση προτίμησης, η πλατφόρμα e-epal θα συνεχίσει να δέχεται δηλώσεις μαθητών απο την Tριτη 27-06-2017 εως και  την Παρασκευη 7 ιουλιου 2017.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ