Δυναμικό όχι των εκπαιδευτικών στις διώξεις συναδέλφων τους που απεργούν νόμιμα

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ » πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ/νση Π.Ε. Λάρισας απαιτώντας την απόσυρση όλων των πειθαρχικών διώξεων των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στην απεργία-αποχή της ΔΟΕ.

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας παρέπεμψε σε πειθαρχικό συμβούλιο , για το «ΑΔΙΚΗΜΑ» ότι συμμετείχαν στην νόμιμα προκηρυγμένη απεργία – αποχή, που κήρυξε η Ολομέλεια Προέδρων της ΔΟΕ τον Απρίλιο του 2024, στην απεργία αποχή που κήρυξε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας τον Απρίλιο του 2024 και που επικύρωσε η 93η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας παραβρέθηκαν ο Οργανωτικός Γραμματέας του Δ.Σ. της ΔΟΕ Αχιλλέας Ζορμπάς και το μέλος του Δ.Σ. Τάσος Γκαραγκάνης

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ