ΈΦΥΓΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΑΣΣΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

338Τον γνωρίσαμε μέσα από τη σπουδαία Ντιναμό Κιέβου της προηγούμενης δεκαετίας όταν μαζί με τον Ρεμπρόφ, τον Σεβτσένκο και τους άλλου άσους μάγευαν την Ευρώπη. Ο Αντρέι Χoύσιν σε ηλικία μόλις 41 ετών άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως ανακοίνωσε η Ντιναμό Κιέβου στην επίσημη ιστοσελίδα της, σκοτώθηκε στην πίστα Chaika του Κιέβου, όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του κι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο έδαφος. O Αντρέι Χούσιν είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και λίγα χρόνια και ήταν μέλος του προπονητικού τιμ της ομάδας του Κιέβου.

athensmagazine.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Διαβάζετε συχνά το Paidis.com;
Προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές της Google για να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας.
Προσθήκη ως προτιμώμενη πηγή
Στη σελίδα που θα ανοίξει, βάλτε στο κουτάκι δίπλα στο Paidis.com.
Η ρύθμιση γίνεται στον λογαριασμό σας Google.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ