ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΑΙΤΩΡΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (ΦΩΤΟ)

Δύσκολες ώρες για του κατοίκους στο Πραιτώρι Ελασσόνας που ζουν καθημερινά υπό τον φόβο των μετασεισμών.

Χαλάσματα, γκρεμισμένα σπίτια και σκηνές που στήθηκαν για τις πρώτες ανάγκες των κατοίκων συνθέτουν το σκηνικό που κατέγραψε ο φακός της σελίδας που βρέθηκε στην κοινότητα.

Πολλά τα προβλήματα στο χωριό, πάνω από το 60% των σπιτιών κρίθηκαν ήδη μη κατοικήσιμα, με τους κατοίκους να αναμένουν στήριξη για να ξανασταθούν στα πόδια τους.

 

 

 

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: Δ. Καστανάρας

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ