ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ: ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ (ΦΩΤΟ)

Στον Τύρναβο στο λόφο του προφήτη Ηλία, βρίσκεται η “Ανδρομέδα”, ένας μοντέρνος πολυχώρος εκδηλώσεων. χαρακτηριστικό της περιοχής είναι το έντονο πράσινο και η μαγευτική θέα στον θεσσαλικό κάμπο. ο χώρος διατίθεται για γάμους, βαφτίσεις κ.α. το εσωτερικό του, λιτό και σικ

έχει χωρητικότητα 400 ατόμων και το εξωτερικό διαμορφωμένο με ανοιγοκλειόμενες πέργκολες για να προφυλάσσει απ τις απρόσμενες καιρικές συνθήκες με χωρητικότητα 700 ατόμων.

Η επιλογή του μενού γίνεται κατόπιν ραντεβού με μεγάλη ποικιλία που καλύπτει όλων των ειδών τις προτιμήσεις.

Η “Ανδρομέδα” αγκαλιάζοντας κάθε σημαντική σας στιγμή τη μετατρέπει σε κάτι μοναδικό, με φόντο φτιαγμένο από ξύλο, γήινα χρώματα, αποχρώσεις του πράσινου και του καφέ, κρυφούς φωτισμούς και πάνω απ όλα το φιλικό προσωπικό της πάντα στη διάθεση σας.

 

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το Paidis.com στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη στις Αγαπημένες Πηγές
Στη σελίδα που θα ανοίξει, επιλέξτε το Paidis.com πατώντας στο κουτάκι δίπλα στο όνομά του.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ