ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ

Πριν από λίγο με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής έκανε γνωστή την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί ο βουλευτής Λάρισας, Γιώργος Κατσιαντώνης. Αυτή θα είναι η τρίτη αποχώρηση από την ΚΟ του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης είχε εκφράσει εδώ και καιρό τις διαφωνίες του για τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος, που δεν είχε καμία συλλογική έκφραση και φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα αυτές οι διαφωνίες κορυφώθηκαν.

Η Ένωση Κεντρώων είχε πάρει 9 έδρες στις εκλογές του 2015, ωστόσο το 2016 ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Β’ Αθηνών Γεώργιος-Δημήτριος Καρράς και το 2017 η βουλευτής Β’ Πειραιά Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Ο κ. Κατσιαντώνης προς το παρόν θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής ενώ δεν αποκλείεται αργότερα να ανακοινώσει την προσχώρησή του σε άλλο κόμμα.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ