ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Νέα δράση από τη Support Art Workers- Larissa –Πρωτοβουλία εργαζομένων στις τέχνες, που το μεσημέρι της Πέμπτης και στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Πολιτισμού, σε συντονισμό με τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας, κατέθεσε το δικό της έργο τέχνης ως απάντηση στις εξαγγελίες του Υπουργείου Πολιτισμού.

Καλλιτέχνες ντυμένοι στα μαύρα συγκεντρώθηκαν για μια ακόμη φορά μπρος στο Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας δημιουργώντας ανθρώπινη αλυσίδα και κάνοντας πορεία στους κεντρικούς πεζοδρόμους και πλατείες της πόλης, με κατάληξη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Κρατώντας πλακάτ και γυρίζοντας συμβολικά την πλάτη στις κυβερνητικές εξαγγελίες ζήτησαν τη στήριξη των εργαζομένων στις Τέχνες και τον Πολιτισμό, ενώ σε μια συμβολική κίνηση τα πλακάτ «κατατέθηκαν» ως στεφάνια στην Περιφέρεια, με τους διαμαρτυρόμενους να αποχωρούν ένας ένας σπάζοντας την αλυσίδα.

Ειρήνη Παπουτσή

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ