ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Απεργία πείνας σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα ξεκινούν σήμερα κρατούμενοι των φυλακών Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο κρατούμενους των φυλακών (Β.Σ και Π.Γ), που στηρίζοντας τα αιτήματα του Δ. Κουφοντίνα προχωρούν από σήμερα σε πενθήμερη απεργία πείνας ζητώντας την ικανοποίησή τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ανάλογες δράσεις καταγράφονται και στις φυλακές Δομοκού, ενώ ως γνωστόν ο κρατούμενος Δ. Κουφοντίνας βρίσκεται ήδη στη 10η μέρα απεργίας πείνας ζητώντας τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού, από τις φυλακές του Δομοκού όπου και κρατείται από τις 21 Δεκεμβρίου.

Η μεταγωγή Κουφοντίνα στον Δομοκό ήρθε λίγες μέρες μετά την ψήφιση διάταξης που προβλέπει την απαγόρευση έκτισης ποινής σε αγροτικές φυλακές σε καταδικασμένους για τρομοκρατία, με αποτέλεσμα ο κρατούμενος να μεταφερθεί από τις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας Βόλου όπου και κρατούνταν από το 2018, με τον ίδιο να διεκδικεί τη μεταγωγή του στον Κορυδαλλό σύμφωνα με τον νόμο.

Ε.Π.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ