Image Not Found

ΑΠΟΚΛΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

Ανακοίνωση της διοίκησης του ΕΚΛ

μερισμαΗ συγκυβέρνηση με τα κριτήρια που έβαλε για το λεγόμενο «κοινωνικό μέρισμα» που προήλθε από το πετσόκομμα μισθών, συντάξεων, επιδομάτων και από την άγρια φοροληστεία του λαού, αποκλείει τώρα δεκάδες χιλιάδες άνεργους, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους

και άλλες κατηγορίες από τα λαϊκά στρώματα, οι οποίοι ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

Επιβεβαιώνεται ότι οι κυβερνήσεις που υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο και αποδέχονται το μονόδρομο της Ε.Ε δεν μπορούν ούτε καν να ανακουφίσουν την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι και οι φτωχές λαικές οικογένειες, να δώσουν την δική τους απάντηση με την συμμετοχή τους στην απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη, στις 10 το πρωί στην Κ. Πλατεία.

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα