Αποφυλακίζονται ο Λ. Γαβαλάς και η αδελφή του αφού εξόφλησαν το χρέος

Αποφυλακίζονται με ανακριτική διάταξη ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς και η αδελφή του Παναγιώτα, που είχαν κριθεί προφυλακιστέοι για οφειλή προς το Δημόσιο ποσού ύψους περίπου 146.000 ευρώ από μη απόδοση ΦΠΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η οφειλή εξοφλήθηκε και έτσι ο ανακριτής διέταξε την άρση της προσωρινής κράτησης του κ. Γαβαλά που κρατείται στις φυλακές Μαλανδρίνου και της αδελφής του που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ