ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με ικανοποιητική προσέλευση διεξάγεται από τις 7 το πρωί η εκλογική διαδικασία στη Λάρισα.
«Παραδοσιακό» πλέον το πρόβλημα στελέχωσης των εφορευτικών επιτροπών, αφού σε κάποια εκλογικά τμήματα το… βάρος της εκλογικής αναμέτρησης «σηκώνουν» ο δικαστικός αντιπρόσωπος και ο γραμματέας, με την απουσία σταυροδοσίας να επιταχύνει ούτως ή άλλως την όλη διαδικασία.
Να θυμίσουμε πως οι κάλπες θα «κλείσουν» στις 7 το απόγευμα, με τις πρώτες ασφαλείς εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα να αναμένονται πριν τις 21.00μ.μ.
Ε.Π.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Διαβάζετε συχνά το Paidis.com;
Προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές της Google για να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας.
Προσθήκη ως προτιμώμενη πηγή
Στη σελίδα που θα ανοίξει, βάλτε ✔ στο κουτάκι δίπλα στο Paidis.com.






















