Από αύριο τα επιδόματα των πολυτέκνων του ΟΓΑ
Την καταβολή των πολυτεκνικών επιδομάτων στους δικαιούχους του ΟΓΑ, από αύριο, ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του οργανισμού. Τα οικογενειακά επιδόματα (πολυτεκνικό, επίδομα τρίτου παιδιού, εφάπαξ παροχή και ισόβια σύνταξη) του Β’ διμήνου 2011 θα καταβληθούν σε 425.544 οικογένειες έως και τις 15 ΑπριλίουΑναλυτικά, οι δικαιούχοι που απογράφηκαν μέχρι τις 21 Μαρτίου 2011 και έχουν ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα ή στα ΕΛ.ΤΑ., θα λάβουν το επίδομα, με πίστωση του λογαριασμού τους, αύριο. Σε όσους δεν απογράφηκαν και δεν άνοιξαν λογαριασμό σε τράπεζα ή λογαριασμό ΕΛ.ΤΑ. μέχρι τις 21 Μαρτίου, το επίδομα θα καταβληθεί μέσω των ΕΛ.ΤΑ.
Στο μεταξύ συνεχίζεται η διαδικασία της απογραφής μέχρις τις 29 Απριλίου ενώ μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 84%.
Η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 119.506.437,44 ευρώ.
Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του
Paidis.com
Προσθέστε το στις
Αγαπημένες Πηγές της Google,
ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε
✓
δίπλα στο
Paidis.com
για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.





















