ΑΣΠΑ ΣΟΥΛΟΥΚΟΥ: ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

σουλουκουΑνακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν διεκδίκησε καμία θέση σε κανένα ψηφοδέλτιο εξέδωσε σήμερα η νεαρή δικηγόρος Ασπα Σουλούκου, της οποίας το όνομα είχε ακουστεί για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λάρισας. Αναλυτικά στη δήλωσή της αναφέρει: “Τώρα που τα “πνεύματα” έχουν πλέον ηρεμήσει και οδεύουμε προς την τελική ευθεία των εκλογών μετά και την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, θα ήθελα να διευκρινίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι : Ουδέποτε υπέβαλα οποιαδήποτε αίτηση για συμμετοχή μου σε εκλογικό ψηφοδέλτιο! Παρά τις επίμονες προσπάθειες ορισμένων να με εμφανίσουν ως υποψήφια.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η πόλη μου για αυτό πριν 6 μήνες διεκδίκησα ξανά την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου. Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους όλων των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου καλή προσωπική επιτυχία!”

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ