ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΠΕΖΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

ΠΕΖΗΧθες (28-01-2014) το βράδυ στην Αγιά έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν άγνωστο όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε 69χρονη ημεδαπή, πεζή. Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το χώρο του ατυχήματος και αναζητείται, ενώ η 69χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Προανάκριση για αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικά με το τροχαίο ατύχημα να απευθυνθεί στις παρακάτω τηλεφωνικές γραμμές:

o    Κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας: 100 ή 2410683100

o    Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς: 24940-22300 και 24940-22207.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ