ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΖΙΑΚΑ

Στην εκκλησία Ανάστασης του Λαζάρου στο νέο κοιμητήριο της Λάρισας θα ψαλεί αύριο Σάββατο 30 Απριλίου στις 13.00 η νεκρώσιμη ακολουθία για τη Μαρία Ζιάκα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τα παιδιά της Γεωργία Τσουμάνη, Αντώνη – Ερμιόνη Δημητροπούλου, Ιωάννη – Μαρία Ζιάκα, Ευαγγελία – Δημήτριο Στάμο, εγγόνια, αδέλφια.

Η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία στις 12.30 μ.μ.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο σύλλογο Εξωτερικής Ιεραποστολής “πορεία αγάπης” (Ηπείρου 79 – 83), ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ: GR2301108140000081429601768.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ