ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας αύριο Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στις 12 μ. θα γίνει η πολιτική κηδεία του Αγι Παπαστεργίου που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

Η σορός του θα βρίσκεται στο χώρο του Ωδείου στις 11.20 το πρωί ενώ το ύστατο χαίρε θα του απευθύνουν η σύζυγός του Δήμητρα, η κόρη του Κατερίνα, συγγενείς, φίλοι, εκπρόσωποι φορέων, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, συνάδελφοί του από τον Δικηγορικό Σύλλογο ενώ παρούσα θα είναι και αντιπροσωπεία του ΚΚΕ.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ