ΑΥΤΙΣΜΟΣ: ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτόχος μας  είναι η ενημέρωση , η ευαισθητοποίηση όλων και φυσικά η αποδοχή και η ένταξη  των ατόμων με αυτισμό στην κοινωνία. Η παρουσία τους είναι ιδιαίτερα σημαντική και με τη βοήθειά μας όλοι μπορούν να είναι λειτουργικοί ενώ  βάρος πρέπει να δοθεί και στις  ιδιαίτερες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν  άτομα με αυτισμό στο σχολικό περιβάλλον.

Αυτά τονίστηκαν μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποίησε ο Σύλλογος  Γονέων- Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ν.Λάρισας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.

Ο Σύλλογος  διοργάνωσε την προβολή της ταινίας  “BEN-X Ο Διστακτικός Ήρωας “, ενώ η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, υπό την αιγίδα του Δ.Λαρισαίων.

Ειρήνη  Παπουτσή

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ