ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΤΝΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!!

Δεν έχει τέλος η ανθρώπινη βλακεία που φυσικά δεν κάνει διακρίσεις ούτε υπολογίζει Χριστούγεννα και γιορτές. Με το διάκοσμο και τη φάτνη της κεντρικής πλατείας της Λάρισας βρήκαν να τα βάλουν άγνωστοι, που θεώρησαν καλό να επιδείξουν τον… «πολιτισμό» τους σπάζοντας και καταστρέφοντας.

Από την καταστροφική μανία τους δεν γλύτωσε η πρόσοψη της φάτνης την οποία και έσπασαν, αφαιρώντας μάλιστα την κούκλα που αναπαριστούσε το Θείο Βρέφος και προκαλώντας φθορές στις υπόλοιπες φιγούρες.

Τι να πρωτοθαυμάσεις, την απύθμενη βλακεία ή τη συγκεκριμένη επιλογή χριστουγεννιάτικα;

Ε.Π.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ