ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Λαρισαίων στο κάλεσμα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους! Ήδη η πρώτη παρτίδα της βοήθειας που συγκεντρώνεται, παραδόθηκε στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων και θα αποσταλεί στους πυρόπληκτους της Ηλείας!
Παράλληλα συνεχίζεται η συγκέντρωση βοήθειας και για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μπορούν να τα φέρουν στη Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας στην οδό Λάμπρου Κατσώνη 37 καθημερινά ως την Παρασκευή 20/8, τα πρωινά 10:00-12:00 και τα απογεύματα 18:00-20:00.
Ας δώσουμε χείρα βοηθείας σ’ αυτούς που την έχουν ανάγκη!

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ