ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟ 14ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Το 14ο Λύκειο Λάρισας συμμετείχε στον 10ο  Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό που συνδιοργάνωσε η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Λάρισας και το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ, αποσπώντας το 1ο βραβείο και 3ο βραβείο ανάμεσα στα Λύκεια που συμμετείχαν, με θέμα: «Πανδημία: Ευκαιρία να δω τη ζωή αλλιώς;»

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού οι μαθητές  αποτύπωσαν  τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους σχετικά με την  πανδημία σε εικαστικές δημιουργίες. Κατάφεραν να αναδείξουν όλα τα θετικά στοιχεία που αξιοποίησαν μέσα στην πανδημία, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Το 1ο  βραβείο απέσπασε η μαθήτρια της Α΄ τάξης Αγγελή Ευτυχία-Παρασκευή και το 3ο βραβείο ο μαθητής της Α΄τάξης Ευαγγέλου Δημήτριος.

Την εικαστική  καθοδήγηση των μαθητών  του σχολείου είχε η φιλόλογος κ. Καπέλλου Δήμητρα. Η τελετή βράβευσης  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021 στο χώρο του Β΄ Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας.

Τους μαθητές συγχαίρουν για τις εξαιρετικές δημιουργίες τους η Διευθύντρια και ο Σύλλογος  των καθηγητών και τους εύχονται να έχουν πάντα πολλές επιτυχίες στη ζωή τους.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ